Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

   Σήμερα Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014 δόθηκε η εκκίνηση στις 13:00 το μεσημέρι από το Δημοτικό Στάδιο Γυθείου στα σκάφη που μετέχουν στους 13ους Διασυλλογικούς Αγώνες Ιστιοπλοΐας.Οι αγώνες διοργανώνονται από κοινού από το Ναυτικό Όμιλο Λακωνίας και την Ε.Ι.Ο.Οι κατηγορίες των αγώνων είναι 10.1 OPTIMIST (ΑΓΟΡΙΩΝ - ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ 11ΧΡΟΝΩΝ) και γενική στα LASER 4,7 (ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ).Οι αγώνες διεξάγονται στο Λακωνικό Κόλπο Βοριο-Ανατολικά του Λιμένα Γυθείου.
   Το Githio-Click βρέθηκε στη καρδιά των αγώνων σήμερα πρώτη μέρα.Συνομιλήσαμε στο σκάφος της επιτροπής με το πρόεδρο της επιτροπής των αγώνων κ. Γιάννη Κουλουριανάκο ο οποίος μας ανέλυσε το τρόπο διεξαγωγής,τους ομίλους που συμμετέχουν (2 από Καλαμάτα και 3 από Λακωνία) και τις κατηγορίες των σκαφών που αγωνίστηκαν σήμερα πρώτη μέρα (OPTIMIST 35 σκάφη και LASER 5). Ο καιρός ήταν ευνοϊκός και βοήθησε για την ομαλή διεξαγωγή των διαδρομών της πρώτης ημέρας.Αύριο δεύτερη και τελευταία ημέρα των αγώνων στις 11:00 θα ξεκινήσουν οι διαδρομές και το μεσημέρι θα πραγματοποιηθούν οι απονομές στους νικητές.
   Ευχαριστούμε θερμά για τη φιλοξενία και τη συνεργασία το πρόεδρο της επιτροπής των αγώνων κ. Γιάννη Κουλουριανάκο και τους συνεργάτες του για την εν πλώ κάλυψη των αγώνων και τα μέλη του Ναυτικού Ομίλου Λακωνίας για τη φιλοξενία στις εγκαταστάσεις του ομίλου.Σε επόμενο άρθρο θα δείτε και βίντεο των διαδρομών της πρώτης ημέρας.




















0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου